Torres a la cuina 2

Sempre hi ha un bon motiu per cuinar

Autor: Torres, Sergio

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

Torres a la cuina 2

Torres a la cuina 2

21,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Publicación:
01/11/2017
Colección:
DIVULGACIO
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

El segon llibre de Torres a la cuina, el programa de cuina en el que el Sergio i el Javier Torres ens ofereixen cada dia els seus trucs i savis consells per menjar bé. Plats per a tothom i per a qualsevol ocasió, perquè sempre hi ha un bon motiu per cuinar. Cuinar i compartir ens fa més feliços En …

El segon llibre de Torres a la cuina, el programa de cuina en el que el Sergio i el Javier Torres ens ofereixen cada dia els seus trucs i savis consells per menjar bé.

Plats per a tothom i per a qualsevol ocasió, perquè sempre hi ha un bon motiu per cuinar.

Cuinar i compartir ens fa més feliços

En aquest llibre descobriràs els secrets de la cuina dels germans Torres: senzilla, casolana i molt personal. Conté receptes a l'abast de tothom, preparades amb els millors productes i amanides amb el famós «toc» Torres, aquell detall sorprenent que reinventa la tradició i la converteix en una cosa molt especial.

De nou, a Torres a la cuina volem recuperar el plaer de cuinar, per aquest motiu l'índex d'aquest llibre és també una declaració de principis:

El temps és orQuant de temps cal per menjar bé? Si combines productes bons, tècniques senzilles i creativitat... menys estona del que t'imagines!

Cuinar en famíliaCuinar és un plaer que ens agrada compartir amb les persones que estimem, tant hi fa si són nens o adults. La imaginació és fonamental per implicar tota la família... i encertar-la.

Abraçada d'hivernMenjar amb cullera és sinònim de llar. Receptes gustoses que ens reconforten i ens omplen d'energia.

Qui va dir clàssic?Les normes hi són per trencar-les, i els clàssics, per reinventar-los. Ens inspirem en la tradició i els donem el nostre toc personal per arribar més enllà.

Cuinar és una festaSempre que volem celebrar alguna cosa ens reunim al voltant d'una bona taula i en la millor companyia. Ens agrada fer de la cuina una festa per als sentits.

Leer más

Más libros de Torres, Sergio

Más información del libro

Torres a la cuina 2

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-16930-22-7
EAN:
9788416930227
Nº páginas:
256
Colección:
DIVULGACIO
Lengua:
CATALAN
Alto:
25 mm
Ancho:
20 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas

Nacimos en Barcelona en 1970. Nuestra curiosidad por la cocina empezó a los ocho años gracias a la abuela Catalina, con quien recorríamos los mercados de la ciudad descubriendo cada día un mundo de olores y sabores.

A los catorce años entramos en la escuela Arnadí. Después de formarnos con el maestro Josep Lladonosa, iniciamos un aprendizaje por separado en las mejores cocinas de toda Europa y junto a los más grandes chefs. En 2002, y con todo este bagaje acumulado, nos reunimos para emprender proyectos comunes primero en Jávea, después en Brasil y más tarde en Barcelona, donde conseguimos nuestra primera estrella Michelin con el restaurante Dos Cielos en 2010.

Nos encanta asumir retos y ponemos toda la ilusión en acercar la alta cocina a todos los públicos, por eso desde 2015 no faltamos a nuestra cita diaria en Televisión Española con Torres en la cocina. En 2017 abrimos un nuevo Dos Cielos en Madrid, y actualmente preparamos la apertura de nuestro proyecto gastronómico más personal en Barcelona.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar